Policisë së Kosovës sot i janë shtuar edhe disa të graduar. Një ceremoni zyrtare i dedikohet promovimit/gradimit të zyrtarëve të Policisë së Kosovës.

Në këtë ceremoni kanë marrë pjesë Ministri i Punëve të Brendshme Ekrem Mustafa, Drejtori i Përgjithshëm i PK-së Rashit Qalaj si dhe përfaqësues të tjerë të institucioneve vendore dhe ndërkombëtare.

Në listën e publikuar nga Policia e Kosovës është edhe kolonel Neshat Flugaj nga Opoja i cili është graduar nga Ministri i punëve të Brendshme Ekrem Mustafa si dhe Drejtori i përgjithshëm i PK-së Rashit Qalaj raporton agjencia e lajmeve opoja.tv

Më poshtë gjeni listën e plotë të policëve të graduar:

Kolonel:

Fehmi Hoti
Agron Nezaj
Florie Hajra
Ahmet Nuredini
Sami Shabanaj
Neshat Flugaj
Afërdita Mikullovci
Gazmend Hoxha
Agron Rukiqi
Kadri Arifi
Mentor Shabani
Ali Kllokoqi
Emin Beqiri
Nexhmi Krasniqi
Naim Rexha
Faton Alia
Hilmi Pacolli
Lumni Graishta
Agim Racaj
Nënkolonel:
Arsim Berisha
Arbnesh Ajvazi
Fazli Rugova
Bekim Halilaj
Clirim Hajdini
Bashkim Spahiu
Valdet Bujupi
Gëzim Zogaj
Bekim Ardian
Sinisha Militinoviq
Nenad Simiq
Hajriz Dida
Sllaghana Stojanoviq

Major:

Qamil Kroni
Veli Pronaj
Ahmet Xhosha
Driton Imeri
Besart Shaqiri
Ali Aruqaj
Vjollca Hoti
Nimon Januzi
Jeton Krasniqi
Avni Berisha
Jah Jahaj
Shemsi Haziri
Njiazi Canolli
Reshat Murseli
Ismajl Fejzullahu
Feriz Lahu
Lirim Osmani
Tush Markaj
Besim Hoti
Visa Guxhufi
Mendim Daka
Mirsad Kelmendi
Adnan Mehmeti
Xhavit Xhokli
Muhamet Jahiri
Vjollca Berisha
Rejan Dadihak
Bekim Bislimi
Agim Lipovica
Basri Kastrati
Imer Imeri
Besim Berisha
Rrahim Fazliu
Vehbi Zekolli
Arsim Krasniqi
Mahmut Salihu
Faik Krasniqi
Qazim Reka
Njiazi Jashari

Kapiten:

Njiazi Hasani
Aleksandër Filipoviq
Negjip Mekolli
Naim Buzaku
Arsim Roshaj
Ramë Bekaj
Laura Krekaj
Faruk Beqiri
Arbër Telaku
Aziz Osmani
Bekim Zogjani
Fitim Zahiti
Fatmir Beqiri
Ekrem Koliqi
Naser Sinani
Fatmir Balaj
Arben Dalipi
Ismet Dervishi
Nebonsha Qamiloviq
Hamit Rukiqi
Bekim Begaj
Ragip Bytyqi
Arsim Zekiq
Bardh Selmanaj
Sanije Kciku
Agim Vitia
Driton Morina
Sami Mehmeti
Ismet Reqani
Arsim Shala
Fazli Fazliu
Sylejman Halili
Nehat Suma
Faik Jahmurataj
Sofije Kozniku
Bekim Peci
Florim Klaiqi
Reshat Kovaqi
Merita Salihi
Drita Imeri
Nehat Daki
Enver Avdyli
Azem Krasniqi
Basri Shkodra
Bashkim Bytyçi
Feime Bajrami
Basri Zejnullahu
Dervish Haxhiaj
Nehat Abazi
Bashkim Bajrami
Mërgime Dobra
Reshat Bugaqku
Driton Morina
Naim Lahu
Emin Hoxhaj
Vedat Sherifi
Haxhi Kabashi