Njoftohen nxënësit dhe arsimtarët e SHFMU: “Samidin Emini” në Kuk për shkak të punimeve që po bëhen në shkollë nesër ditë e Mërkurë datë 25.11.2020 nuk do të mbahet mësim, ditën e humbur do ta zëvëndësojmë ndonjë ditë të fundjavës kur të na jepet rasti.
Me respekt nga drejtoria.