Sot është mbajtur seanca e parë e kuvendit të te rinjëve të Dragashit ,në ketë seanc morrën pjes 20 deputetë dhe u zgjodh kryetari i kuvendit të te rinjëve Dukagjin Dedaqi transmeton TV OPOJA .

Kuvendi i të rinjeve funksionon në baza vullnetare ,transporti dhe salla ishin të siguruara nga Komuna e Dragashit per kete seanc.