Katia&Bony, brend i njohur për produkte komode dhe alternativa të shumta për dhurata.
Është i njohur për çorape, pizhame, të brendshme, veshmbathje në shtëpi, veshje për plazh dhe koleksione të aksesorëve që i japin kuptim të plotë motos së tyre ‘’Live Colourful‘’.

Në shtëpi, në shkollë, në zyre, me pak fjalë, synon të krijojë një botë të gjallë në çdo aspekt të jetës dhe t’ju jap të gjitha ngjyrat e kësaj bote. Synimi i tyre është të krijojnë një stil dinamik të përshtatshëm për jetë të shpejtë të qytetit.

Duke zgjedhur si parim kënaqësinë tuaj, përpiqen të ofrojnë cilësinë më të lartë dhe elegancën më të fundit të modës.

Katia & Bony zotohet se do ngjyrojë jetën tuaj me çorape të veçanta, pizhame, mbathje, veshje shtëpiake, pajisje dhe produkte të plazhit!

Për ju me 27 tetor, në Abi Çarshia, dëshirat në një vend!