Nënshkruhet memorandum bashkpunimi ndëmjet Televizionit OPOJA dhe Klubit Futbollistik OPOJA, qëllimi i këtij momerandumi është bashkpunimi ndërmjet palëve me qëllim të promovimit të talentëve të trevës së Opojës.

Pas zgjedhjes së kryetarit të ri, brenda klbuit OPOJA pë bëhet revolucion i madh, e këti revolucioni në futbollin e Opojës iu bashkua edhe televizioni OPOJA me qellim të vetëm promovimin e sportit të Opojës.

TV OPOJA premton se do e kthej vemëndjen e publikut në drejtim të Klubit Futbollistik Opoja dhe se do i informoj sa më shum ata rreth klubit, pas këti momerandumi fansat e futbollit e në veqanti të KF OPOJËS mund të informohën për çdo risi dhe lajm që ka të bëj me këtë klub nga portali i televizionit në një kategori të veqant: www.opoja.tv/kfopoja.

Këto dhe shumë nene tjera u nënshkruan brenda këtij memorandumi që shpresojme ta ndihmoj sado pak futbollin në Opojë.

©TVOPOJA