Sot më 18.03.2019 në ambientet e shkollës Ulina në Kosavë u përkujtua mësuesi i kësaj shkolle, Ridvan Kolloni. Pervec nxënsve dhe kolegeve pjes në këtë organizim ishin familjar, bashkëluftëtar e edhe imami i fshatit Kosavë.

Postimi nga faqja e shkollës në facebook.

“Në 5 vjetorit e ndarjes nga jeta e mësimdhënësit të Matematikës Ridvan Kollonit në shkollën tonë u mbajt një orë letrare e organizuar nga klubi letrar i shkollës në shenjë përkujtimi.
Të pranishëm ishin edhe shumë mysafir si familjar të Ridvonit, koleg dhe miq të tij bashkëluftëtarë edhe imami i fshatit të cilët na nderuan me prezencën e tyre .”

©TVOPOJA