Pas përfundimit të garës komunale dhe shpalljes së nxënësve fitues, sot më 12 korrik 2019 në hapësirat e Kolegjit AAB në Prishtinë po mbahet Gara Nacionale e Diturisë në Nivelin Republikan.
Gjithë kjo punë sigurisht se është bërë e mundur falë punës dhe përkushtimit të drejtorive të shkollave dhe mësimdhënësve, si dhe shumë akterëve tjerë për të zbatuar vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës si dhe Marrëveshjen e Bashkëpunimit në mes të kryetarit të komunës Shaban Shabani me Koordinatorin Nacional me qëllim që nxënësve të komunës së Dragashit t’u jepet mundësia dhe hapësira e merituar të shprehin aftësitë e tyre.

Me respekt
Drejtori i Arsimit në Dragash
MSc.Vloran Cenaj