Në 28 Nëntorin e këtij viti, për shkak të tërmetit tragjik që ndodhi në Shqipëri kemi anuluar aktivitetet festive, por u mbajtë Akademia Solemne dhe homazhet për dëshmorët e kombit.

Kryetari Komunës shprehi ngushëllimet për viktimat e tërmetit në Shqipëri, duke shpresuar që kjo gjendje të kalojë sa më shpejtë.

Pas Akademisë u vazhdua me homazhet në Shtatoren e Adem Jasharit, Varrezat e Dëshmorëve në Dragash dhe në fshatin Buqe.