Kreu i Nismës Socialdemokrate, njëherësh zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj iu bëri thirrje të rinjve që mos të lëshojnë vendin, pasi siç ka thënë ai, “kudo që shkoni duhet të punoni, sepse perëndimi nuk iu presin me lula”.
Ai ka thënë, gjatë një takimi me të rinjtë e Nismës në Shtime, se përmes platformës së tyre do t’i arrijnë qëllimet e tyre, e që janë vetëpunësimi përmes zanatit.
“Jemi në turin e takimeve me strukturat tona, ideja është për të shpalosur angazhimet dhe përpjekjet tona të përbashkëta, platformës dhe planin tonë, përcjellë Tv Opoja