Kryetari i komunës në Dragash, telegram ngushëllimi për ish drejtorin e Spitalit Rajonal në Prizren Myzafer Kalanderi.

Me dhembje të madhe e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të ish drejtorit të Spitali Rajonal të Prizrenit Myzafer Kalanderit.

Në emrin tim dhe të strukturave komunale në Dragash i shpreh ngushëllime të sinqerta familjes Kalanderi, të afërmve dhe kolegëve të të ndjerit.

Myzaferi u prehtë në paqe!

Shaban Shabani, kryetar i komunës në Dragash.

Dragash,
12 nëntor 2020