Kryetari i degës së LDK-së në Dragash zoteri Qamil Kolloni në një intervistë në emisionin aktualitete në Radio Sharr kishte thënë që kërkojmë një bashkëpunim ndërmjet LDK-së dhe Vv-së në Dragash për të dërguar në opozitë PDK.

Ai në ketë emision kishte drejtuar akuzua të shumta në adresë të kryetarit Shaban Shabani.
Një nder to ishte edhe tenderi e famshëm për ujësjellësin ku qyteza e Dragashit me 15 fshatra po vuajnë për ujë të pijshëm.

Për më shumë ju sjellim intervistën e plotë të kryetarit të degës së LDK-së në Dragash.