Mbrëmë në emisionin Aktualitete në Radio Sharr ishte mysafir kryetari i komunës së Dragashit z. Bexhet Xheladini.

Ai në ketë emision shpalosi një pjesë të programit qeverisës për mandatin 4 vjeçar në komunën e Dragashit.

I pyetur për çështjen e Ujësjellësit se si do të veprojë ky në qeverisjen e tij.
Kryetari Xheladini thekson se do të presin një vendim nga OSHP-ja dhe në bazë të atij vendimi ne do të veprojmë duke e përzgjedhur Operatorin Ekonomik i cili i përmbushur kërkesat e paraqitura në atë projekt raporton televizioni Opoja.

Vlenë që të përmendet se OSHP-ja për momentin nuk është funksionale pasi që pritet nga Qeveria e Kosovës të emërohet një antarë i ri për të funksionuar atë.

Ketu mund të shikoni emisionin e plotë të shfaqur mbrëmë në Radio Sharri – Dragash.