Kryetari i komunës së Dragashit, Bexhet Xheladini, ka bërë sërish një veprim në shenjë respekti duke vendosur në zyrën e tij figurat të cilat i sollën lirin vendit tonë raporton televizioni Opoja.

Ai kesaj here në zyrën e tij në ball të murit ka vendosur fotografin e Bill Clinton krah për krah me atë të komandantit legjendar Adem Jashari e Presidentes Vjosa Osmani si dhe ish Presidentit historik Ibrahim Rugova.

Ky pra është ndryshimi i radhës e ku Bill Clinton nga sot do të jetë thuajse në çdo takim të kryetarit Bexhet Xheladini prezent.