Lëvizja VETËVENDOSJE! është subjekti i vetëm politik që nuk ka qëndrim rreth vendimit të fundit të Qeverisë për vendosjen e masave për produktet që importohen nga Serbia, sepse ne këto qendrime i kemi pas para 10 viteve.

Në këtë proces janë të vonuar të tjerët, sepse edhe mundësitë edhe aftësitë për t’i perceptuar idetë tona politike duhet kohe dhe vite.
E keni veshtirë të na kuptoni e pranoni po do të vijë dita!