Sot në shtëpinë e kulturës në Prizren për festën Kombëtare të 28 Nëntorit bëhet ndarja e 28 shtëpive, dashuri dhe respekt në mes të qytetarëve . Halil Kastrati në bashkëpunim me komunat me një vullnet dhe përkushtim po ndihmon qytetarët në nevojë.

Komuna e Dragashit ka kontribuar në ndërtimin e 9 shtëpive me sistem çelësat në dorë , 4 shtëpi janë ndarë për 4 familje në Komunën e Dragashit dhe ditëve në vijim do të ndahen edhe 6 shtëpi.