Sot në Këshillin e Bashkësis Islame në Dragash ishin për vizit dhe urim kryetarit të sapo emruar Driton ef. Qengaj, komandanti i stacionit policor Dragash z. Shaqir Uka dhe z. Shpresim Ramadani komandant i vijes së gjelbërt.

Në ketë takim u shpreh vullnet dhe gadishmëri për bashkpunim ndër institucional në të mirë të popullatës së kësaj komune dhe gjithashtu në tejkalimin e sfidave të popullatës tonë.
Po ashtu në vizit vllazërore për urimin e kryetarit të ri edhe z. Nesim Qafleshi (afarist) dhe z. Jeton Gashi (afarist).

KBI-DRAGASH
13/11/2020
E premte