Me rastin e 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës,në shkollen tonë është mbajtur një orë letrare të organizuar nga Klubi letrar “Luigj Gurakuqi” -Dragash me bashkëpunim me nxënësit e shkollës fillore Ulina në Kosavë.
Në këtë takim letrar, nxënësit e pranishëm që merren me poezi dhe krijimtari letrare patën rastin të interpretojnë monologë e poezi që kishin motiv dhe tematikë Pavarësinë e Kosovës dhe ngjarje tjera të rëndësishme të historisë sonë kombëtare në përkujtim të personaliteteve për kontributin e dhënë në Pavarësinë e Kosovës.
Stafi drejtues i shkollës fillore Ulina në Kosavë falenderoj Klubin letrar për këtë atmosfer kreative…