Mbrëmjen e sotme rreth orës 19:30, ne Rrugën “Muharrem Hoxhaj”, në Prizren, ka ndodhur një therje me thikë, raporton TV Opoja.

Viktima është duke u trajtuar në spital dhe për momentin, sipas mjekut kompetent gjendja e tij është e rëndë.

Policia e ka cilësuar këtë rast si  “Lëndim i rëndë trupor”./opoja.tv