Ka filluar periudha e përsëritjes së votimit për raundin e dytë të zgjedhjeve, për kryetar të Komunës së Dragashit raporton televizioni Opoja.

Ndryshe nga zgjedhjet e kaluara, këto janë 4 gjërat që duhet t’i marrin parasysh votuesit jashtë Kosovës për zgjedhjet në Dragash.

Të drejtë vote përmes postës do të kenë vetëm 1 mijë e 90 votues së Komunës së Dragashit, të cilët jetojnë jashtë Kosovës dhe janë regjistruar nga periudha 10 korrik deri më 18 gusht të këtij viti.

Fletëvotimet e tyre do të pranohen më së largu deri më 13 dhjetor.