Sezoni i verës qe po fillon ne Kroaci po kerkohët edhe fuqia punëtore.
Armend Mehmeti nga komuna e Dragashit është personi përgjegjës i cili mund të ju ndihmojë që ju të siguroni një vend të punës në shtetin Kroat.
Ai ka kontaktuar redaksinë tonë duke na treguar rreth nevojës së puntoreve si dhe kushtet të cilat ata do të i kenë në shtetin Kroat.

Kërkohen mjeshtër te ndertimit ne kryeqytetin e Kroacisë, Zagreb puna eshte afer airoportit me te gjitha kushtet e punës psh
Punohët 6 ditë ne javë me 2 pauza gjatë orarit te punës:
Punohët 6 ditë ne javë dhe orari eshte 8 orë!
Pushimi vjetor i paguar nga pronari dhe mund te pushoni ne bregdetin Kroat si ate te Rijekës dhe Dubrovnikut!
Apartamenti “banesa” e fjetjës i paguar nga pronari !
Sigurimi i paguar nga pronari i kompanisë>
Paga 384€ per javë dhe 1536€ ose 11.520 kuna per muaj!
Pagesa eshte 7-8 € per orë dhe te gjitha pagesat behen permes bankës dhe duke respektuar procedurat ligjore ndaj punëtoreve te shtetit Kroat!
Drejtori dhe pronari eshte shtetas Kroat dhe per punetoret nga Kosova dhe Shqipëria e Maqedonia nuk ka nevoj te paguajn per tu pajisur me vizë, dmth viza nuk paguhët per te udhetuar per ne Kroaci!

Te gjithë te interesuarit te lajmërohen në numrin e telefonit ne Kosovë +383 044 335 353
Viber dhe Whats app +38349557907