Humanisti dhe themeluesi i shoqatës bamirëse “Jetimat e Ballkanit”, Halil Kastrati, para disa ditësh njoftoi se me rastin e 11 vjetorit të pavarësisë së Kosovës do të dhuroj 17 çelësa banesash për familjet në nevojë.

Ai sot ka bërë të ditur se tanimë i ka gati çelësat që do t’i dorëzoj të shtunën për familjet e përzgjedhura, transmeton opoja.tv.

Në një postim në Facebook, Kastrati ka publikuar foto të 17 çelësave, duke thënë se po gëzohen 17 familje të reja.

Më poshtë postimi i Kastratit:

Dhurimi i 17 pale çelesave per nder te 17 Shkurtit
Po gezohen 17 familje me banesa te reja
Diten e Shtune 16/02/2019
Salla e kuqe ne Prishtine
Ora 11:00

Ju mirëpresim.