Shoqata humanitare Jetimat e Ballkanit, dhuruan sot në komunën e Dragashit dy palë çelësa për dy familje në nevojë .Drejtuesi Halil Kastrati njofton nëpërmjet rrjeteve sociale për dhurimin e dy palë çelësa për dy familje në trevën e Opojës.

Jemi ne dhurim te çelesave

Dy pale çelesa i dhame ne treven e Opojes te komunes se Dragashit dhe jemi duke vazhduar per te familja e trete ne komunen e Suharekes dhe pastaj per Ferizaj

Bamires Zoti ju shperblefte