Mëngjesin e ditës së sotme, është hasur në një kaproll të mbytur në aksin rrugor Dragash – Pllavë nga pronari i kompanisë “ Meka”, Burim Piraj.

Ai ka shprehur shqetësimin e tij përmes një shkrimi të pasqyruar me fotografitë e kaprollit të mbytur, dhe ka bërë thirrje që institucionet dhe qytetarët të janë më të vetëdijshëm për mbrojtje të kafshëve të egra.

Postimi i plotë