Sot në ambientet e shkollave 28 Nëntori dhe Ulina po mbahën me sukses garat në “Kreativitetit Kulturor dhe Mendim Kritik” në nivel komunal.

Panelet vlerësuese komunale po vlerësojnë nxënësit e shkollës “Ulina” dhe “28 Nëntori”, këto panele jan të përbera nga mësimdhënesit e komunës sonë. Në këto aktivitete prezent ishte edhe drejtori i DKA-së në Dragash z. Vloran Cenaj.

Ditët në vazhdim pritet edhe vlerismi i shkollave tjera në komunen tonë, nga panelet perkatëse.

Më posht video nga shkolla “28 Nëntori” në Bresanë