Kryetari i degës së PDK-së në fshatin Kosavë në komunën e Dragashit ka dhënë dorëheqjen e tij nga të gjitha funksionet në ketë parti njofton televizioni Opoja.

Ai në një status të publikuar në profilin e tij zyrtar në Facebook ka falënderuar qytetarët për mbështetjen që i kanë dhënë përgjatë këtyre viteve.

Televizioni Opoja ju sjell postimin e Emin Kollonit të publikuar në Facebook:

Te dashur qytetar,tè ndruarë shoke e miq sinqerishte e perjetsishtè u mbetem faliminderues qē mkeni besuar e mbeshtetur vazhdimisht gjate ketyre njezèt viteve .Gjithe veprimtaria ime me shume munde e obligime ishte e pa sukse pa mbeshtetjen tuaje.Ju qofshi te shendetèshem e rehat me familje.Kisha shume pergjsi.
Ne qdo minit tjetesè sime jame munduar tju dale ne ndime secilit qe kishte nevoje.
Si ne Dragash Prishtin Prizren etj ku kame sherbye e punu nga viti 1999 dhe vazhdoi tjam i njejti edhe sot.

Mire me njofin at qe kane punuar dhe luten te deklrohen nese mbajne mende nje tvetmin veprim timin jo korrekt.Koha me e lumtur e imja mbet Lufta dhe angazhimi ime ne UÇK ,UQPMB dhe Ushtri Kombetare .Ishine vite te identifikimit me shume shok e miqe dhe mundesi e kontributit per tshtrejten Liri.

QYTETAR STRUKTURA TE PARTISE PDK se Ju informoi se nga sote dat 24.06 2021 perfundoi qdo veprim politik ne kuader te Deges se Partise Demokratike ne Dragash .Jap doreqje nga kryetar i nendeges Kosavè dhe nga Kryesia e Degesë ne Dragashe .Me shume Respekt per Qytetaret e ndershem e puntor Opojar .Qofshi te Lumtur gjithmon…