Në takimin e përbashkët ndermjet dy qeverive asaj të Kosovës dhe asaj të Shqipërisë po marrin pjesë edhe disa zëvendësministra të qeverisë Hoti.

Njeri nder ta në këtë takim është edhe zëvendësministri Selim Kryeziu njeherit edhe kryetar i degës së LDK-së në Dragash.

Vlenë të theksojmë se për herë të parë një lider nga komuna e Dragashit po merr pjesë në takimin e përbashkët ndermjet dy qeverive asaj të Kosovës dhe asaj të Shqipërisë.