TV OPOJA
Kosova

E gjithë klasa negativë pas rastit me COVID-19 në shkollën Ismail Qemali në Prishtinë

Në shkollën fillore dhe të mesme të ultë “Ismail Qemali” në Prishtinë nxënësit e një klase dhe mësimdhënësit kanë rezultuar negativë pas testimit për COVID-19.

Sipas njoftimit që ky institucion arsimor e ka bërë dje një nxënës kishte rezultuar pozitiv.

“Të nderuar prinder, mesimdhënës dhe të gjithe ju qe na percjellni në faqen tone zyrtare te facebook-ut, ju njoftojme se sapo na njoftuan nga IKSHPK-ja që e gjithë klasa bashke me mësimdhënësit të cilet u testuan për Covid-19 dje kane rezultuar negativ. Me një lajm kaq të mire ju urojme jave te mbare të gjithëve. Me respekt Drejtoria e shkollës”.

Lajme të përafërta

Filloi mbarë Testi i Maturës Shtetërore 2020 në komunën e Dragashit (Video)

TV OPOJA
August 29, 2020

Ramadani: Të mbahen maskat dhe të respektohet distanca

TV OPOJA
May 25, 2020

​Ndalohet shitja e produkteve që nuk i referohen Kosovës si shtet

TV OPOJA
November 20, 2018
Exit mobile version