Ajet Reshiti, drejtori i Shkollës së mesme të ulët “28 Nëntori” në Bresanë komuna e Dragashit ka marrë një vendim i cili ju ndalon personave fizikë qëndrimin në objektin e shkollës.

Ky vendim është marr si pasojë e shumë ankesave dhe shqetësimeve të shumë mësimdhënësve dhe prindërve të nxënëseve përcjell televizioni Opoja.

Ky është vendimi i publikuar në profilin zyrtar në Facebook te Shmfu “28 Nëntori” Bresanë.