Sezona dimërore në Komunën e Dragashit ka filluar me problem të shumëta në Komunikacioni. Sot mbasë dite në hyrje në qytezën e Dragashit një Qytetarë duke tentuar për të u largue nga makinat në rrugën bije ne një grop të thellë afërsisht 2 metra. Një drejtues i automjetit i cili për redaksinë e Tv Opoja theksoi se më të parë qytetarinë i cili kishte përfunduar në një grop të thellë thot se alarmoi Policin rajonale në Dragash e cila nuk zgjati shumë dhe erdhën në vendin e ngjarjes e ku me ndihmën e të tjerëve qytetari u nxjerr nga gropa.

Policia e Dragashit njofton të gjithë qytetarët e komunës qe te kenë kujdes në komunikacion si dhe fton për bashkëpunim.