Zëvendësministri i Bujqësisë, Mevludin Krasniqi sot ishte prezent në një takim pune në Ambasadën Franceze, takim ky i cili paraprihet nga një bashkëpunim dy vjeçar në mes kësaj ambasade dhe ministris së bujqësis e që synon ta mbroj djathin e Sharrit përmes treguesit gjeografik.

Rreth këtij takimi ka shkruar edhe z. Mevludin Krasniqi në profilin e tij në Facebook:

Sot patëm një takim pune në Ambasadën Franceze në Prishtinë për projektin “DJATHI I SHARRIT”!
Angazhimimi dhe bashkëpunimi disa vjeçar po jep rezultatet e veta!
Pas disa muajve (2019) ky projekt i përbashkët do të finalizohet, DJATHI I SHARRIT do të jetë i mbrojtur përmes treguesit gjeografik!

©TVOPOJA