Dega e PDK-së në Dragash ka një njoftim tejet të rëndësishëm për mërgimtarët të cilët janë pjesë e listës së votimit për zgjedhjet lokale në Dragash.

Në bazë të njoftim të tyre thuhet se për rivotimin në zgjedhjet lokale duhet të keni kujdes pasi që dizajni dhe ngjyra e fletëvotimeve është ndryshuar.
Përndryshe ata thonë se do të ju njoftojn me kohë kur ky fletëvotim të jetë i pregaditë nga KQZ-ja.

Ky është njoftimi i tyre në Facebook.

Të nderuar bashkatdhetarë procesi i rivotimit fillon me datë 29.11.2021.
Fletëvotimi nuk është i njejti,është ndryshu dizajni dhe ngjyra , prandaj me kohë do të ju lajmërojm se ku dhe si duhet ta shkarkoni.
Suksese na priftë e mbara.

Me Respekt;
Dega e PDK-së Dragash