Si në gjitha komunat e Kosovës edhe në komunën e Dragashit u marshua në shenjë proteste, Organizata e Veteranëve të Luftës, ka protestuar si kundërshtim ndaj propozim-aktakuzës së Gjykatës Speciale që i bëri ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Përfaqësuesit e OVL-së së UÇK-së u shprehen se gjykata Speciale është e papranueshme e njëanshme dhe e dyshimtë, njëhreit kujtuan se agresori i vërtet I cili meriton të gjykohet është ai që ka nxitur shtatë luftëra brenda një shkulli dhe se lufta e UÇK-së është një nga periudhat më të lavdishme të shtetësis së Kosovës.

©TVOPOJA