Pronari i kompanisë Meka në Dragash ka bërë një reagim në rrjetin social Facebook pas arrestimit të Kryeinspektorit të Ministrisë së Mjedisit, raporton, televizioni Opoja.

Ai thotë se të gjithë ne jemi njerëz dhe mund të gabojmë por nuk e besoj që Bedri Halimi ka bërë ketë që të përfitojë materialisht.

Ashtu siç e njohim të gjithë ne Bedrin si një atdhetar të vërtetë nuk e besoj që të ketë keso lloj qëllime për përfitime materiale.

Ky është postimi i tij në Facebook:

Për Bedri Halimi -n!
Po e them publikisht!
Mund të ketë gabuar se të gjithë ne mund të gabojmë por se besoj ta ket bërë këtë për përfitim material për vetveten!
Është patriot dhe punëtor i madh i çështjes kombëtare!
Tërë jetën ia ka kushtuar atdheut!
Shpresoj që nesër ta shoh në liri dhe të vërtetohen fjalët e mia!