Flamur Sylejmani ka publikuar një shkrim në lidhje me arrestimin e Kryeinspektorit të Ministrisë së Mjedisit, z Bedri Halimi raporton televizioni Opoja.

Ai e ka cilësuar ketë arrestim thjeshtë një spektakël mediale që sipas tij nuk i bën mirë drejtësisë por thjeshtë e lëndon atë.

Ky është shkrimi i tij në Facebook:

Arrestimet e sodit ngjanin me shume si spektakle mediale te cilat nuk i ndimojn drejtesise, por perkundrazi e lendojne ate .

Bedri Halimi si aktivist ka dhene qdo gje nga vetja. Qe ne moshen rinore ishte i burgosur politik ne burgun e Goli Otokut, njeri nder themeluesit e UÇK-se, bartes i shume aktiviteteve per liri e pavaresi si dhe shtetndertim.

Bedri Halimi nuk eshte i tille siqe u munduan ta paraqesin para opinininit sepse duke u bazuar ne profilin dhe biografine e ti, ne besojme fuqishem ne pafajsine e Bedriut !