Shoqata humanitare “Opoja” nëpërmjet faqes së saj në Facebook ka bërë një apel për ndihmë, për ndërtimin e shtëpisë së Mujdin Iljazit nga fshati Kuk njofton televizioni Opoja.

Për shkak të gjendjes së rëndë shëndetësore së kryefamiljarit, dhe pamundësisë për të ndërtuar shtëpi të re banimi, pasi kjo familje 5 anëtarëshe jeton në kushte të rënda banimi, apelohet tek njerëzit e vullnetit të mirë që të përkrahin aksionin që kësaj familje t’i sigurohet kulm mbi kokë për një jetë më të dinjitetshme.

Të gjithë ata që janë të interesuar të ndihmojnë në ndërtimin e shtëpisë së Mujadinit, atë mund ta bëjnë:

Raiffeisen bank:

BIC: RZOOAT2L680

IBAN: AT16 3468 0000 0623 2128