APEL
Duke marrë parasysh rritjen enorme të numrit të të infektuarve me Covid 19, si kryetar Komune dhe si mjek, apeloj që t’i zbatoni masat i Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik: Mbajtja e maskës, distanca, dezinfektimi duarve dhe vaksinimi. Ata te cilët nuk e kanë marr dozën e tretë duhet ta marrin.Vaksinimi ështe e vetmja formë për mbrojtje nga Covid.19.
Mutacioni më i ri i virusit i ashtuquajtur Omikron, përhapet shumë më shpejtë. Ata të cilët kanë marrë dy doza të vaksinës, edhe nëse infektohen, e kalojnë më lehtë dhe me probleme shumë më të vogëla
Në institucionet shkollore dhe gjat kryerjes se ritualeve fetare mbajtja e maskës do t’i ndihmonte shumë mospërhapjes se virusit.
Lajm i mirë është se ky virus edhe nëse pëson mutacione, çdo herë e më i dobët do të jetë. Prandaj, ju lutem merreni edhe dozën e tretë dhe besoj se do ta kalojmë edhe këtë sfidë.
Paqi shëndet!