Gjatë ditës së djeshme në vendin e quajtur Trokan në aksin rrugor Prizren – Dragash ka ndodhur një aksident rrugor ku një kalimtar është goditur nga një veturë e ku e njëjta është larguar nga vendi i ngjarjes duke mos i ofruar ndihmën e shpejtë personit të lënduar.

Këtë rast e ka konfirmuar edhe Vesel Gashi nga Policia e Kosovës për televizionin Opoja ku thotë:”Ne lidhje me kerkesën tuaj, ju njoftojmë se NJRKRR ne Prizren, ka nderrmarr te gjitha mast e duhura ligjore dhe rasti eshte trajtuar:Aksident trafikue me lendime të leta trupore.Te lenduarit fillimish i eshte dhen dihma e par mjeksore ne QKMF ne Dragash,pastaj eshte derguar ne Spitalin Rajonal ne Prizren dhe pas trajtimit te tijë i njejti lirohet ne shtepi.