O sa mire, E gezofshi shtepine e re 😊

U gezuam edhe ne me gezimin e tyre

Ne gezohemi per te gjjtha familjet kur behen me strehim te ri por jane disa familje qe kane histori shume prekese dhe ato histori na bejne qe edhe ne ta ndjejm gezimin e tyre me shume

Vet ne moshe, bashkeshorten e lodhur , njeren nga vajzat e tij e semur , rrudhat ne fytyren e tij na mesuan shume gjera nga jeta e tij

Sot me buzeqeshje e me shume urata na thane

Nga sot ne do ta kemi shume me lehte dhe shume me mire

Bamires Zoti kurr mos ju humbte