Regjistrohu

* Ju do të merrni lajmet dhe azhurnimet më të fundit në kohë rekord!

Arkivi

*Lajmet janë të renditura në bazë të datës së publikimit. Për më shumë nga arkivi i televizionit këtu – ARKIVI.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.


Tag: Republika e Kosoves

Aktuale

Është mbajtur testi për prokurorë të Shtetit

Sot, është mbajtur testi me shkrim për kandidatët për prokurorë në kuadër të procesit të rekrutimit të 10 prokurorëve të rinj për prokuroritë themelore të Kosovës, në Akademinë e Kosovës…

Aktuale

Projektligjet e FSK për dëgjim publik në Prizren

Komisioni parlamentar për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e FSK-së, në bashkëpunim me Institutin Demokratik të Kosovës (KDI), kanë organizuar në Prizren një dëgjim publik rreth Pakos së Projektligjeve…