Stadiumi i shkollës fillore ” 28 Nëntori ” në fshatin Bresanë të komunes së Dragashit ka marrë një pamje jo të mirë por dhe shumë shqetësuese për Banorët e fshatit. Rrethojat e stadiumit janë shkatërruar tërësisht dhe nga erërat të forta njeri nga banorët e fshatit i cili banon afer shkolles thotë se nuk mund të gjejnë qetësinë në shtëpitë e tyre.

Ndërsa ai për Tv Opoja raporton se gjendja në këtë stadium është tejet shqetësuese andaj kërkojnë nga institucionet e komunes qe të marrin masat . Në bazë të pamjeve që i janë dërguar redaksisë së Tv Opoja aty shifen shufra hekuri të cilat jan të dalura jashtë dhe për ketë rrezikohen më se shumti fëmijët të cilët vijojnë mësimet në këtë shkoll.
Nga këshilli i banorëve të fshatit Bresanë u është dërguar një kërkesë me shkrim organeve kompetente komunale por nga ta ende nuk kan marrë ndonje përgjigje konkrete.