Shoqata humanitare “Opoja” po vazhdon aksioni humanitar për tu dalë në ndihmë familjeve në nevojë në komunën e Dragashit.
26.04.2020 Karvani jonë humanitar sot vazhdoi me shperndarjen e pakove nepër fshatrat e Opojës ku u ndihmuan 35 familje:

10-Zaplluxhe
06-Blaq
07-Zgatar
06-Brrut i Vogel
03-Brrut i Madhë
03-Kosavë

Edhe nesër do të vazhdohet me familjet e tjera dhe kështu do të mbyllet aksioni

*****”Shporta e Ramazanit”*****

Bamirës Zoti ju ruajt dhe ju shpërbleftë.
Amin!