Sot Nëndega e Lidhjes Demokratike të Kosovës në fshatin Kosavë mbajti Mbledhjen Zgjedhore, ku u zgjodh struktura e re e Nëndegës. Procesi u zhvillua në mënyrë të rregullt dhe demokratike.
Me votat e shumicës u vendos që në krye të Nëndegës të rizgjidhet Shemsidin Kalanderi.
Pas zgjedhjes së organeve, Kryetari i rizgjedhur, z.Shemsidin Kalanderi, doli me propozimin që anëtari i Nëndegës Qamil Kolloni të dalë edhe si kandidat për kryetar të Degës së LDK-së në Dragash. Propozimi u mbështet unanimisht nga të gjithë pjesëmarrësit.