Një furgon me targa të Serbisë është ndaluar nga KFOR-i në Zubin Potok.
Në këtë furgon që ishin duke e vozitur dy të dyshuar serbë, shtetas të Serbisë, kishin ngarkuar mallra të ndryshme, pa dokumentacion.

Me vendim të prokurorit furgoni dhe mallrat janë dërguar në terminal doganor. Ndërsa, rasti shkon në procedurë të rregullt.