Sot kryesia e Rinisë në Dragash kishte takim me kryetarët e nëndegëve të rinisë në Dragash ku mori pjesë edhe Kryetari i rinisë Donjet Bislimi me disa anëtar nga kryesia qendrore.

Qëllimi kryesor i Dekadës së Re në gjithë Kosovën është fuqizimi i të rinjëve dhe te rejave.
Në këte takim u diskutua për gjendjen dhe zhvillimin e aktiviteteve ne degen tonë.
Ne fund të takimit kryetari z.Donjet Bislimi dhe gjithë anëtaret e pranishem mbajten një minut heshtje të shtatorja e Adem Jasharit për të nderuar vepren dhe përkushtimin e heroit tonë.