Në një takim të rasti që kishte pasur ditë më parë zëvendësministri i vetëm i trevës së opojës z. Mevludin Krasniqi me ministrinë e MTI-së z.Pal Lekaj ky i fundit nuk kishte heshtur pa përmendur edhe fillimin procedurial të projektit më të rëndësishme për qytetarët e Sharrit.
Rehabilitimin e rrugës dhe zgjerimin e saj nga Zhuri për në Dragash dhe më tej duke përshkuar në fshatin turistikë Brod.
Projekt ky i cili për vite me radhë është premtuar nëpër shumë fushata të ndryshme politike dalëngadalë po i vjen fundi.

Në një bisedë telefonike që TV Opoja sot kishte zhvilluar me zëvendësministrin Krasniqi, sipas këtij të fundit pritet që në sezonën verore të fillojën punimet e para në këtë projekt raporton TV Opoja