Sot para një numri të madh të pranishmëve që ishin koleg, shokë, nxënës e familjar të autorit u promovua libri “Pylltaria e Dragashit ndër vite” shkruar nga inxhinieri i pyjeve, Naim Ramadani.

Një libër voluminoz me përmbajtje prej 259 faqesh, përmban kapituj të ndryshem duke filluar nga Vendodhja dhe shtrirja gjeografike e Dragashit e deri tek Rrugët Pyjore.

Panelistet të cilët e morën fjalën në këtë organizim kishin vetëm fjal miradije drejtuar autorit, e treguan për rëndësinë e këtij libri i cili cilësohët si libri i parë i këtij lloji i botuar në Kosovë.

Për fundë fjalën e mori autori i librit i cili falendëroi të gjith ata që e mbështetën në promovimin e librit e poashtu edhe kontribuesit që e mundësuan realizimin e tij pa i harruar të gjith ata që ishin prezent në këtë organizim.

Trasmetimi i gjith programit të promovimit të këti libri do të bëhët nesër nga ora 20:00 në ekranin e TV OPOJA

©TVOPOJA