Mërgata kosovare është duke u përballur me pritje të mëdha nëpër kufij, tani që është duke u tkhyer në Diasporë.

Kolonat e veturave janë bërë aq të gjata dhe të padurueshme, sa në kufirin Serbi-Hungari është duke u protestuar.

Protesta me sirenat e veturave po bëhet për shkak të pritjes së gjatë në kufi.

KLIKO KETU PËR TË PARË VIDEON