Këngëtari i mirënjohur i muzikës popullore Nikoll Gjini nga Prizreni se fundi ka publikuar projektin e tij muzikorë me titull “Opoja”.

Nikoll Gjini për redaksinë tonë thotë se ndjehet shumë krenarë që ka miq nga Opoja dhe për ketë në shenjë falënderimi e respekti ka pregaditur ketë projekt muzikor për ta.

Kënga kushtuar Opojës është me tekst nga Toni Ndreca ndërsa për orkestrimi e saj është përkujdesur Driton Fazliu si dhe realizimin e saj studio Mali në Prizren.
Nikoll Gjini ka një falënderim të veçantë për Shoqërinë kulturore artistike Bresana të cilet kan kontribur me prezencën e tyre në ketë projekt.

Njeherit duhet të theksojmë se ky projekt është mbeshtetur nga Mërgimtaret nga Opoja zotëri Garip Osmani si dhe Fadil Mustafa të cilët jetojnë dhe veprojnë në shtetin Austriak.