Në panairin i cili po mbahet në qytetin e Stambollit po marrin pjesë firma dhe brende nga e gjithë bota aty po ekspozohen edhe produktet e Kosovës.

Pronari i kompanisë “MEKA”, Burim Piraj, përmes një postimi në “Facebook” ka thënë se ndihet krenar që flamuri i Kosovës është vendosur krahas flamujve të shteteve dhe firmave më të njohura në botë.

Kujtojmë që bizneset e Kosovës shpesh kanë hasur vështirësi ekspozimin e flamurit të shtetit për shkak të arsyeve politike të disa shteteve, të cilat ose e kanë kontestuar shtetësine ose kanë qenë neutral.

“Jemi krenar që MEKA Sot e vëndosi flamurin e Kosovës në panairin e Stambollit në mes të shteteve dhe firmave më të njohura në botë!Krejt kjo me vetë kontribut!Pa financim dhe pa asnjë mbështetje institucionale!Made In Kosova e synon tregun Global!

Të falënderojmë Ty o i Madhi Zot!”

©TVOPOJA