Kompania turistike “Aroma Reisen” për fundvitit ka njoftuar se do të shtojë linjat e saja nga Kosova për në Austri si dhe anasjelltas raporton televizioni Opoja.

Festat e fundvitit mërgimtarët tanë mundohen që të i festojnë me me të dashurit e tyre në Kosovë.
Për ketë kerkesa është shumë e madhe e tyre andaj Kompania turistike Aroma Reisen ka vendosur që të shtojë stafin e saj dhe linjat nga Kosova për Austri si dhe anasjelltas.

Ky është edhe njoftimi i publikuar nga Kompania turistike Aroma Reisen.

Festat e fundvitit po afrohen, kerkesat e udhetareve jane te shumta andaj ne kemi shtuar edhe nisjet prej Austris per Kosove dhe anasjelltas.

Agjensioni Turistik “Aroma Reisen”

Orari i udhetimeve per javen e ardhshme:

Nisja nga Austria 🇦🇹 per Kosove 🇽🇰:

E marte 21.12.21 ➡️ 13:00 Linz, 15:30 Wien
E merkure 22.12.21 ➡️ 13:00 Linz, 15:30 Wien
E enjte 23.12.21 ➡️ 13:00 Linz, 15:30 Wien
E premte 24.12.21 ➡️ 13:00 Linz, 15:30 Wien
E shtune 25.12.21 ➡️ 12:00 Linz, 15:00 Wien

Nisja nga Kosova 🇽🇰 per Austri 🇦🇹:

E merkure 22.12. ➡️ 04:00 Opoj, 05:00 PZ
E enjte 23.12. ➡️ 09:00 Opoj, 10:00 PZ
E premte 24.12. ➡️ 09:00 Opoj, 10:00 PZ
E shtune 25.12. ➡️ 21:00 Opoj, 22:00 PZ
E diel 26.12. ➡️ 04:00 Opoj, 05:00 PZ

Per informata:
📲: 🇦🇹 0664-25 25 152 (Viber)
🇦🇹 0664-19 79 846
🇦🇹 0676-71 19 388 (Viber)

📲: 🇽🇰 044&049-143 423 (Viber)
🇽🇰 044&049-203 777 (Viber)

Aroma Reisen ju uron udhetim dhe pushime te kendshme ne familjet tuaja.